Hoya Lens rétegek

A Hoya világhírnévnek örvend a magas kategóriájú szemüveglencsék és felületkezelések kutatása, fejlesztése és alkalmazása terén egyaránt. Széles körű sikereit a több évtizedes tapasztalatokra támaszkodó japán technológia garantálja.

A karcoknak többé nincs esélye a Hoya szuper felületkezelésével szemben.

Egy jó tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain sokat ronthatnak a karcok. Egyetlen karcolás, akár, nem csupán bosszúságot okoz a napi viselet során, de csökkenti az éles, kontrasztos látást is. A Hoya kifejlesztette a felületkezelési technológiában igazi áttörést jelentő Super Hi-Vision réteget, mely a lencsék megkarcolódásának esélyét az abszolút minimumra csökkenti, miközben a legmagasabb szintű komfortot és megbízhatóságot biztosítja a szemüvegviselők számára.

A magas törésmutatójú alapanyagok felületkezelése magas szintű technológiai eljárást igényel, mivel a hőtágulási együtthatójuk különbözik, minek következtében megnő az esélye annak, hogy a réteg megreped, vagy akár leválik a lencséről.

A Hoya három fontos területen hajtott végre áttörést, és ennek köszönhetően a „szuper” valóban a legmegfelelőbb jelző a Super Hi-Vision réteg tulajdonságainak leírására. 

Super Hi-Vision technológia:

  1. A kemény réteg szerkezetében végrehajtott fejlesztésnek köszönhetően a lencse háromszor ellenállóbbá válik a karcokkal szemben.
  2. A továbbfejlesztett víz- és szennyeződéstaszító fedőréteg extra könnyű tisztíthatóságot eredményez.
  3. A tükröződésmentesítő bevonat maximális biztonságot nyújt viselőjének, különösen éjszakai vezetéskor.


A Super Hi-Vision réteg egyedülálló összetételének köszönhetően a rétegek között kivételesen erős tapadás jön létre, így háromszor olyan karcálló, mint a hagyományos rétegek. A Super Hi-Vision réteg kiválósága a karcállóság és a stabilitás tökéletes egyensúlyában nyilvánul meg. 
A tükröződésmentesítő rétegek a következő kivételes előnyökkel járnak

  • Megszüntetik a kellemetlen tükröződéseket
  • Éles és kontrasztos látást biztosítanak
  • Viselési komfortot nyújtanak
  • Biztonságot adnak (különösen éjszakai vezetés közben)

A Hoya Super Hi-Vision rétegével mindezen előnyöket hosszan élvezheti. Különböző tesztek bizonyították, hogy a Super Hi-Vision háromszor karcállóbb, mint a hasonló termékek. Az általános felületkezeléseken könnyebben megjelennek a karcok, melyek rontanak a minőségen, a Super Hi-Vision karcállósága viszont megközelíti az üveg alapanyagokét, mely újabb érvet jelent a műanyag lencsék eladása mellett.


Kód Megnevezés Leírás
SHV Super Hi-Vision 3x karcállóbb keményréteg + többrétegű tükröződésmentesítő réteg + víz- és portaszító réteg + zsír- és olajtaszító réteg
VP Hard Hi-Vision View Protect Hoya Hard Coat + többrétegű tükröződésmentesítő réteg + víz- és portaszító réteg + zsír- és olajtaszító réteg
HVA Hard Hi-Vision Aqua Hoya Hard Coat + többrétegű tükröződésmentesítő réteg + vízlepergető réteg 
HC Hoya Hard Coat A Hoya merítéses eljárással készült karcmentes keményrétege. Nem színezhető.
UV UV 400 Teljes UV szűrés 400 mm-ig

View Protect Coating

A tisztánlátás garanciája

A View Protect réteg második generációs befejezőréteg a Hi-Vision szélessávú tükröződésmentesítő rétegeken.

A műanyag szemüveglencsék felületére felvitt keményréteg, szélessávú tükröződésmentesítő és szilikon alapú por, víz- és zsírtaszító bevonat kombináció, mely tökéletes vizuális kényelmet biztosít viselője számára.

A View Protect bevonattal a szemüveglencse felülete tökéletesen egyenletes lesz, így rendkívül könnyen tisztítható, egyszerűsíti és megkönnyíti a szemüveglencse mindennapi használatát. Az eddig használt bevonatok hidrofób (víztaszító) tulajdonsága mellett a View Protect lipofób (zsír- és olajtaszító) is. Kémiailag stabil, vegyileg ellenáll az olyan agresszív kémiai anyagoknak, mint az aceton és az alkohol. ezáltal a legmagasabb minőségi választás az új fejlesztésű, esztétikus szemüveglencsék terén.

Nem tudja milyen szemüveg állna jól Önnek?
Segítünk választani!
Az OPTICNET alkalmazása segítségével közel 100 szemüvegkeretet próbálhat fel virtuálisan. Készítsen magáról egy képet is az Önnek tetsző szemüvegben és küldje el a családjának vagy a barátainak, ha kíváncsi az ő véleményükre is.
GALÉRIÁK

Háczky Optika Belváros

2012. 10. 28

képek száma: 4 db

Lehel utca 13.

2022. 01. 31

képek száma: 2 db

Hoyalux ID. akció 30% engedménnyel! 2024.január 31-ig!

Az akcióban résztvevő termékek! Hoyalux ID.MY Self , My Style V+,My Style V+ Eye Genius, Hoyalux ID4 és 4I,Hoyalux Work Style.3

Hoya Adventi akció!

Minden nap 33% kedvezmény az alábbi lencsékre:dec.1-13-18 beltéri lencsék,dec.4-8-21.digitális,lencsék,dec.5-15,fényresötétedő,dec.6-12-22,extra,vékonyított,dec.7-14-19 multifocalis,dec.11-20 autó vezetéshez kifejlesztett.

Nádorvárosi üzletünk elköltözött!

Értesítjük tisztelt régi és leendő ügyfeleinket, hogy a Herman Ottó utcai üzletünk elköltözött.

Nádorvárosi optikánk új címe: 9023 Győr, Lehel u.13.