Hoya színezések

Spectrum Sphere

Alap színkínálat - számos lehetőség

A Spectrum Sphere olyan alapszín kínálat, mely 18 különböző színt, finom árnyalatot, valamint további nyolc átmenetes színt tartalmaz.

Az alapszín kínálatba tartozik a barna, a szürke, a zöld, a kék, a rosé valamint az American Grey színek árnyalatai és egyes színek napvédő árnyalata is. A kínálatba tartozó színeket és átmenetes színezéseket alább láthatja. Ez az alap összeállítás egy könnyen átlátható segédeszköz, melynek használatával a megfelelő tanáccsal láthatja el vásárlóit szinte minden kívánságuk esetén. Másik előnye a hatékonyság: a színek mindegyikét és azok specifikációit a Hoya jól ismeri ez által az Ön munkája gyorsabb és hatékonyabb, valamint csökken az esetleges hibák kockázata.

Dynamic Sphere

Érezze magát még jobban a szabadban a Hoya-val

A jóhírére sokat adó látszerész minden bizonnyal napszemüvegek széles választékát is kínálja. Ugyanakkor a vásárlók számára a megbízhatóság és rugalmasság épp olyan fontos. Az Eyas 1.60 alapanyagú polarizált lencsék bevezetésével a Hoya segítséget nyújt Önnek ebben. A polarizált lencsék funkcionalitását most először ötvözték a vékony és rugalmas, magas törésmutatójú, nagy tisztaságú minőségi műanyag alapanyag kényelmével. Mivel a Hoya polarizált lencséje Eyas 1.60 alapanyagból készül, így Ön azon vásárlói igényeit is kielégítheti, akik könnyű és vékony lencsét szeretnének. A polarizált Eyas 1.60 alapanyagú lencsék kiválóan alkalmasak fúrt keretekbe és változatos napszemüveglencse színekben léteznek

Az emberek szabadidejük mind nagyobb részét töltik aktív pihenéssel, sportolással és más szabadban végezhető tevékenységgel, amikor is a vakító fény vagy az erős visszatükröződés nemcsak kellemetlen, de veszélyes is lehet. A polarizált lencse semlegesíti ezeket a hatásokat, mivel megszűri a vízszintesen visszaverődő fényt, és csak annyit enged át, amennyit a szem képes ’feldolgozni’. Ennek eredményeként biztosított a kontrasztos látás, a 100% UV-A és UV-B abszorpció valamint megszűnik a kellemetlen csillogás.

A polarizált lencsék kiszűrik a tükröződő fények vakító csillogását, így kényelmes viseletet és kontrasztos látást biztosítanak. Viseletük különösen sportoláshoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez ajánlott. Az Eyas alapanyag kiváló minőségének köszönhetően a Hoya polarizált lencséi optimális védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugárzás ellen. Ez a tény, számos olyan ’hagyományos’ napszemüveglencsétől megkülönbözteti őket, melyek, a lencse árnyalatától függően, korlátozott mértékben nyújtanak védelmet az UV sugárzás ellen. Mindezeken túl, a Hoya polarizált lencséi valós kép- és színérzékelést valamint kontrasztos látást biztosítanak. 

A Hoya polarizált lencséje: Az ideális kültéri lencse a legjobb alapanyagból

A Hoya polarizált lencséinek számos előnye van a ‘hagyományos’ napszemüvegekkel összehasonlítva:

  • Megszűnteti a túlzott csillogást, ezáltal kevésbé fárasztja a szemet
  • 100% UV-A és UV-B védelem
  • Lényegesen kontrasztosabb látást biztosít
  • Ideális azoknak, akik szeme különösen fényérzékeny
  • Ideális fúrt keretekhez
Nem tudja milyen szemüveg állna jól Önnek?
Segítünk választani!
Az OPTICNET alkalmazása segítségével közel 100 szemüvegkeretet próbálhat fel virtuálisan. Készítsen magáról egy képet is az Önnek tetsző szemüvegben és küldje el a családjának vagy a barátainak, ha kíváncsi az ő véleményükre is.
GALÉRIÁK

Háczky Optika Belváros

2012. 10. 28

képek száma: 4 db

Lehel utca 13.

2022. 01. 31

képek száma: 2 db

Hoyalux ID. akció 30% engedménnyel! 2024.január 31-ig!

Az akcióban résztvevő termékek! Hoyalux ID.MY Self , My Style V+,My Style V+ Eye Genius, Hoyalux ID4 és 4I,Hoyalux Work Style.3

Hoya Adventi akció!

Minden nap 33% kedvezmény az alábbi lencsékre:dec.1-13-18 beltéri lencsék,dec.4-8-21.digitális,lencsék,dec.5-15,fényresötétedő,dec.6-12-22,extra,vékonyított,dec.7-14-19 multifocalis,dec.11-20 autó vezetéshez kifejlesztett.

Nádorvárosi üzletünk elköltözött!

Értesítjük tisztelt régi és leendő ügyfeleinket, hogy a Herman Ottó utcai üzletünk elköltözött.

Nádorvárosi optikánk új címe: 9023 Győr, Lehel u.13.