A Nagy Látásteszt az Opticnet rendezésében!

  A 2013 április 2.-án Győrben megrendezett Nagy Látástesztet a Háczky Optika, Lehel utcai üzleténél rendeztük meg, az Opticnet szervezésében, melyet az Opticnet tagjai számára biztosított az Opticnet, az egész ország területén, mely országosan110 partnert és helyet jelent.A Nagy Látásteszten 51 fő jelent meg, ebból16 férfi,és 35 nő volt jelen. A legidősebb 84 éves a legfiatalabb 11 éves volt, A megvizsgáltak 33%-a ül napi több mint 4 órát monitor előtt. A vizsgáltak 12%-ának volt szüksége szemvizsgálatra , vagy hibás korrekció, vagy szemüveg hiánya miatt! Az emberek nagy része tudatában volt annak a ténynek,hogy a szemüket két évente, de legfeljebb évente vizsgáltatni kell, a jó látás érdekében.A győri emberek tudatossabbak az országos átlagnál a monitor előtti munkavégzés,és a látásvizsgálat fontossága terén.A vizsgáltak 53%-a  rendelkezett jogosítvánnyal ez nagyjából megegygyezik az országos átlaggal mely 55%.A vizsgáltak 27%-ának volt szüksége új szemvizsgálatra , a rossz korrekció ,vagy korrekció hiánya miatt.A vizsgált emberek 78%-a viselt szemüveget mely érthető,mivel az emberek nagyrésze 40 év felett már visel szemüveget ha más nem olvasáshoz.A vizsgáltak 55%-ának volt szüksége további ellenőrzésre ez az arány az országos átlag alatt van mely 70% az országos felmérés alapján.A győrieknek nincs okuk szégyenkezni a látásukkal kapcsolatban ,de ez az arány remélhetőleg javúlni fog az idő teltével!

  A vizsgálat kiterjedt látás élességre közelre,távolra,színtévesztésre és a szem rejtett hibáinak felismerésére !

                                                                                     Háczky Gábor látszerész mester
Nem tudja milyen szemüveg állna jól Önnek?
Segítünk választani!
Az OPTICNET alkalmazása segítségével közel 100 szemüvegkeretet próbálhat fel virtuálisan. Készítsen magáról egy képet is az Önnek tetsző szemüvegben és küldje el a családjának vagy a barátainak, ha kíváncsi az ő véleményükre is.
GALÉRIÁK

Háczky Optika Belváros

2012. 10. 28

képek száma: 4 db

Lehel utca 13.

2022. 01. 31

képek száma: 2 db

Hoyalux ID. akció 30% engedménnyel! 2024.január 31-ig!

Az akcióban résztvevő termékek! Hoyalux ID.MY Self , My Style V+,My Style V+ Eye Genius, Hoyalux ID4 és 4I,Hoyalux Work Style.3

Hoya Adventi akció!

Minden nap 33% kedvezmény az alábbi lencsékre:dec.1-13-18 beltéri lencsék,dec.4-8-21.digitális,lencsék,dec.5-15,fényresötétedő,dec.6-12-22,extra,vékonyított,dec.7-14-19 multifocalis,dec.11-20 autó vezetéshez kifejlesztett.

Nádorvárosi üzletünk elköltözött!

Értesítjük tisztelt régi és leendő ügyfeleinket, hogy a Herman Ottó utcai üzletünk elköltözött.

Nádorvárosi optikánk új címe: 9023 Győr, Lehel u.13.